Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 01:18
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 января 2020, 22:28

Поліція Житомирщини вилучили наркотики у кількох жителів області

9 та 10 січня правоохоронці області викрили двох осіб у правопорушеннях, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків. У Малинському та Олевському відділеннях поліції розпочаті досудові розслідування.

Перший інцидент стався 9 січня близько опівночі в одному із селищ на Олевщині. Там дільничні офіцери поліції спільно з оперативниками виявили у приміщенні ангару недіючої військової частини 34-річного чоловіка, який мав при собі два пристрої для куріння та сім паперових згортків із зеленою речовиною, схожою на подрібнену коноплю.
Ще один згорток із нарковмісними речовинами вагою у 20 грамів виявили правоохоронці Малинщини після зупинки ВАЗівки за порушення її керманичем Правил дорожнього руху. У ході спілкування з поліцейськими 19-річний пасажир почав помітно нервувати, а після його перевірки у хлопця було виявлено пластиковий згорток із сухою подрібненою рослиною, схожою на марихуану.

Усі нарковмісні речовини були вилучені правоохоронцями для подальшого скерування на експертизу до Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Нині ж слідчі обох райвідділів вже розпочали досудові розслідування за попередньою кваліфікацією ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Законодавством подібні протиправні дії караються від штрафу до 3 років ув’язнення.
Погода, Новости, загрузка...