Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Середа, 17 квітня 01:20
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 января 2020, 10:56

У Житомирі власне житло отримала особа з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування

Сьогодні, 15 січня, перед початком засідання виконавчого комітету міський голова Сергій Сухомлин вручив ключі від житла особі з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

Костянтин цьогоріч закінчує Будівельний коледж Житомирського національного агроекологічного університету, перебував на соціальному квартирному обліку.

Помешкання по вул. Лесі Українки включено до житлового фонду соціального призначення та надане на праві користування Костянтину як особі із числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Наразі воно повністю облаштовано меблями та необхідною побутовою технікою.

Житло було придбано за рахунок співфінансування з обласного та місцевого бюджетів. «Вперше виконавчий комітет міської ради здійснив придбання соціального житла для особи із числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування за рахунок співфінансування з обласного та місцевого бюджетів згідно регіональної (комплексної) цільової Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2018–2021 роки та Програми забезпечення та захисту прав дітей Житомирської міської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки»,- повідомила Ольга Бібла, начальник служби (управління) у справах дітей міської ради.
Погода, Новости, загрузка...