Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 03:27
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 января 2020, 13:02

Упродовж доби бійці ДСНС області ліквідували загоряння в трьох приватних осель

14 січня о 21:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному дерев’яному житловому будинку в с. Заможне Житомирського району.

На місці події бійці ДСНС встановили, що загоряння виникло у місці проходження димаря пічного опалення на горище та розповсюдилося на покрівлю й прибудовану дерев’яну веранду. На момент займання вдома нікого не було.

О 22:08 пожежу локалізували та о 00:03 – ліквідували. Для запобігання повторного займання бійці ДСНС провели частковий розбір конструкцій даху. Вогнем знищено покрівлю на площі 40 кв. м та веранду. Вдалося врятувати житлові приміщення та домашнє майно всередині будинку.

До ліквідації загоряння залучалося 7 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежної техніки. Попередня причина займання – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації пічного опалення.

Крім того, упродовж минулої доби бійці ДСНС врятували від вогню ще одну приватну оселю в м. Малин. Там, ймовірно, займання сталося також з зазначеної причини. Вогонь встиг знищити лише 1 кв. м перекриття.

А в с. Рудня-Городище Житомирського району через пізній виклик та, попередньо, коротке замикання в електромережі, вогонь повністю знищив приватний дерев’яний житловий будинок.

Під час усіх пожеж загиблих та травмованих не має. Наразі остаточні обставини даних надзвичайних подій встановлюються фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...