Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 18:56
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 ноября 2011, 11:28

Австрійська компанія має намір побудувати на Житомирщині целюлозно-паперовий комбінат

У ході переговорів були досягнуті домовленості щодо опрацювання можливості реалізації в області 10 проектів австрійських
З 10 по 13 листопада 2011 року делегація Житомирської області перебувала з робочим візитом у м. Відні Австрійської Республіки. Делегація взяла участь у презентації економічного потенціалу регіонів України у цій країні, організованій Палатою економіки Австрії за сприяння Посольства України в Австрійській Республіці.

В ході візиту члени делегації мали можливість презентувати представникам ділових кіл Австрії інвестиційний потенціал Житомирщини, розроблені інвестиційні пропозиції та провести з ними двосторонні переговори.

У ході переговорів були досягнуті домовленості щодо опрацювання можливості реалізації в області 10 проектів австрійських компаній, які працюють у сфері будівництва, деревообробки, житлово-комунального господарства, альтернативної електроенергетики, налагоджені експортних поставок, консалтингу, ресторанного бізнесу, туризму, видавничої діяльності.

З представником однієї з найбільш потужних австрійських компаній відбулось продовження переговорів, започаткованих у Києві під час форуму-презентації «Житомирщина інвестиційна». Обговорювалось впровадження на території області інвестиційного проекту з будівництва целюлозно-паперового комбінату кошторисною вартістю 1,2 млрд. євро.

Обговорення цього проекту відбувалось і під час зустрічі членів житомирської делегації з Надзвичайним та Повноважним Послом України в Австрійській Республіці, в ході якої розглядались шляхи залучення вищезазначеної компанії до роботи на території області, а також організація візиту її представників до регіону з метою огляду запропонованих ділянок для впровадження проекту. Під час зустрічі також опрацьовувалось питання налагодження міжрегіонального співробітництва між Житомирщиною та одним із регіонів Австрії.

Домовленості, досягнуті в ході презентації, будуть опрацьовані профільними управліннями. Їх реалізація дасть можливість відродити малу гідроенергетику області, зменшити експорт необробленої деревини, замінивши її якісною продукцію з високим вмістом доданої вартості, впровадити сучасні рішення у сфері ЖКГ та сприяти вирішенню ряду інших важливих питань.
За матеріалами: житомир ньюс
Погода, Новости, загрузка...