Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 15:52
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

16 января 2020, 12:18

Віталій Бунечко оглянув масштабний проєкт – інноваційний парк «Вимірювач»

Голова ОДА Віталій Бунечко 15 січня оглянув масштабний проєкт на майбутнє – інноваційний парк «Вимірювач». Це перспективний проєкт для інвесторів на території області, який може стати широким простором для розвитку бізнесу у сфері високих технологій та креативних індустрій, найбільшим майданчиком в регіоні для культурно-мистецьких заходів та платформою для розвитку та просування українських приладобудівників на зовнішні ринки.

«Розвиток інноваційного потенціалу – це не тільки шлях динамічного розвитку та успіху, а й засіб забезпечення конкурентоспроможності у сучасному світі», – відзначає Віталій Бунечко.

Майбутній інноваційний парк планується на базі ПАТ «Електровимірювач».

За словами голови ОДА, керівництво та команда «Електровимірювача» є тим прикладом, які не побоялись жодних труднощів та вирішили втілити у життя грандіозний проєкт – створення інноваційного парку «Вимірювач» на базі закинутих площ підприємства.

За словами одного з керівників підприємства Андрія Чибуровського, процес передбачає трансформацію приладобудівного підприємства в середовище розвитку наступних проєктів:

лабораторія освітнього обладнання;
незалежне конструкторського бюро;
платформа для розвитку регіональних освітніх проектів;
найбільший в регіоні майданчик для культурно-мистецьких заходів тощо.
Наразі вже виготовлена документація для реконструкції першої та другої черги.

«Проєкт молодої команди було включено до програми “Магніти України”, започаткованої Премєр-міністром України Олексієм Гончаруком. Програма передбачає пошук успішних українських стартапів, які зможуть залучити інвесторів і стати центрами інновацій», – зазначає Віталій Бунечко.

Довідково. Мета інноваційного парку «Вимірювач» – трансформація приладобудівного підприємства в середовище розвитку ініціатив та проєктів.
Погода, Новости, загрузка...