Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 15:04
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 января 2020, 11:12

У Житомирі викрили гральний заклад, у якому надавали доступ до заборонених азартних ігор

У четвер, 16 січня 2020 року, за процесуального керівництва Житомирської місцевої прокуратури, слідчими Житомирського ВП ГУНП в області розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом).

Цього разу незаконну діяльність, виявлену співробітниками Управління стратегічних розслідувань ДСП Нацполіції України в області, налагодили у приміщенні за адресою проспект Миру, 15, м. Житомир.

Облаштувавши приміщення комп’ютерною технікою, відвідувачам закладу надавали доступ до азартних ігор, обов’язковою умовою участі в яких є сплата гравцем грошей, у тому числі через систему електронних платежів, що не є гарантією одержання виграшу.

Під час проведення обшуку виявлено та вилучено 5 системних блоків, 5 моніторів, термопринтер, гральний термінал, понад 180 лотерейних квитків, більше 300 лотерейних купонів, а також понад 700 чеків та грошові кошти.

Наразі вирішується питання щодо накладення арешту на вилучену комп’ютерну техніку та інше майно.
Як повідомлялося раніше, Житомирська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво ще у 8 аналогічних кримінальних провадженнях, розпочатих за ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом).

Спільна робота прокуратури та правоохоронних органів з протидії незаконному гральному бізнесу триває.
Погода, Новости, загрузка...