Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 18:20
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 января 2020, 09:37

Відбулося фінальне засідання робочої групи з підготовки Плану доброчесності Житомирської міської ОТГ

16 січня у прес-центрі Житомирської міської ради відбулося фінальне засідання робочої групи з підготовки Плану доброчесності Житомирської міської об’єднаної територіальної громади на 2020-2021 року. Службовці міськради обговорили конкретні заходи щодо мінімізації корупційних ризиків у публічних закупівлях, управлінні нерухомим комунальним майном, земельній політиці та архітектурно-будівельному контролі.

Окрім того, члени робочої групи визначили відповідальних осіб за виконання заходів, строк їх виконання, ресурси, які необхідні для впровадження заходів та очікувані результати.

Найближчим часом План доброчесності буде обговорено депутатським корпусом Житомирської міської ради та представлено громадськості.

Нагадаємо, що План доброчесності Житомирської міської об’єднаної територіальної громади був розроблений на основі Звіту за результатами оцінки корупційних ризиків в діяльності Житомирської міської ради, який проводився експертами Програма розвитку ООН в Україні у рамках реалізації Меморандуму про взаєморозуміння між Житомирською міською радою і Антикорупційною ініціативою Європейського Союзу в Україні.
Погода, Новости, загрузка...