Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 09:23
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 ноября 2011, 09:06

Житомирський «УДАР» сьогодні проведе акцію «СВОБОДА – ЦЕ ЄВРОПА!»

Як повідомляє, в День Свободи, 22 листопада 2011 року напередодні візиту лідера до Європейської комісії (м. Брюссель) політична партія «УДАР (Український Демократичний Альянс За Реформи) Віталія Кличка» проводитиме загальнонаціональну акцію «СВОБОДА – ЦЕ ЄВРОПА!».

22 листопада Україна відзначає День свободи. 7 років тому українці вийшли на Майдан, протестуючи проти порушення ключових свобод людини – свободи вибору, свободи зібрання, свободи слова, свободи пересування. Ми всі вірили в те, що відстоюючи ці ключові європейські цінності, ми наближаємо Україну до ЄС. Тоді Європа і світ були захоплені Україною, ми разом довели, що є європейцями не лише географічно, а й ментально, культурно, історично.

Майдан сьогодні є символом протесту проти авторитарного режиму, проти тоталітаризму, це символ нашого руху до ЄС, до європейських цінностей. Тому для всіх, хто вийшов 7 років тому на Майдан захищати свободу, цей день є символом нашого наближення до ЄС.

Захід розпочнеться 22 листопада об 11.00 в м. Житомир на перехресті вул. Московській та вул. Київській, біля магазину Тюльпан.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати цей захід.
За матеріалами: http://ruporzt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...