Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 13:29
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 ноября 2011, 09:51

Прокуратура взялася за «Житомирський облавтодор»

Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в Прес-службі прокуратури Житомирської області, прокуратурою міста Житомира заявлено позов до Житомирського окружного адміністративного суду про стягнення податкового боргу з дочірнього підприємства «Житомирський облавтодор» ВАК «ДАК «Автомобільні дороги України».

Як повідомив заступник прокурора міста Житомира Олег Мостиховський, перевіркою прокуратури встановлено, що Державною податковою інспекцією у м. Житомирі у 2009 році визначено ДП «Житомирський облавтодор» податкові зобов’язання на суму 4, 3 млн. грн. (враховуючи 70 тис. грн. фінансових санкцій та пеню), але підприємство у судовому порядку намагалося скасувати нарахування.

Житомирський окружний адміністративний суд частково задовольнив позов, зменшивши суму нарахувань майже на 200 тис. грн. Житомирський апеляційний адміністративний суд залишив постанову суду першої інстанції без змін.

Позиція прокуратури ґрунтується на тому, що підприємством порушено вимоги Податкового кодексу України щодо своєчасності, повноти та самостійності сплати до бюджету податку на прибуток та податку на додану вартість, податковою інспекцією правомірно нараховано суму податкових зобов’язань і судове рішення про її зменшення безпідставне.
За матеріалами: RuporZT
Погода, Новости, загрузка...