Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 14:25
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

31 января 2020, 00:02

У Житомирі рецидивіст напав на дев’ятикласника

23 січня до поліції надійшло відразу два схожих повідомлення про пограбування від жителів обласного центру. В обох випадках невідомий зухвало відбирав у них речі та тікав. Нині правоохоронці викрили підозрюваного, триває досудове розслідування.

Першим на спецлінію 102 зателефонував дев’ятикласник. За його словами, близько 11:40 невідомий на вулиці обласного центра вихопив з його рук мобільний телефон та втік.

Згодом, увечері, до поліції зателефонувала ще одна жителька міста. 67-річна жінка розповіла, що прямо посеред магазину незнайомець вдарив її кулаком в обличчя, вихопив сумку та вибіг з приміщення. За її словами, у ній знаходилися гроші, мобільний телефон, документи та інші особисті речі.

В обох випадках на місцях подій працювали слідчо-оперативні групи Житомирського відділу поліції. Правоохоронці опитали очевидців, відібрали записи з камер відеоспостереження та зібрали інші необхідні для встановлення обставин докази. За цими та іншими відомостями поліцейські ідентифікували особу чоловіка та розшукали його.

Причетним до грабежів виявився 22-річний житомирянин. У скоєному він зізнався, викрадене у нього вилучено.

Як з’ясувалося згодом, молодик раніше, у 2012 році, неодноразово притягувався до відповідальності за крадіжки. Нині ж слідчі розслідують його протиправні дії за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 186 (Грабіж) КК України. Законодавством подібне карається ув’язненням на термін від 4 до 6 років.
Погода, Новости, загрузка...