Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 07:51
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 января 2020, 11:19

У Житомирі вогнеборці врятували чоловіка під час пожежі в будинку на трьох господарів

28 січня о 17:46 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому житловому будинку на трьох господарів у Житомирі. На місце події виїхали фахівці 3-ї та 2-ї Державних пожежно-рятувальних частин.

По прибуттю спостерігалося сильне задимлення на мансардному поверсі, добудованому над однією з квартир, а з-під покрівлі вже виднілося полум’я. З’ясувалося, що осередок пожежі знаходився в одному із двох приміщень мансарди. Власники повідомили, що там може бути їх 32-річний син. Рятувальники виявили його на балконі суміжної кімнати та по триколінній пожежній драбині спустили чоловіка до низу. Медичної допомоги врятований не потребував.

Зусиллями трьох відділень фахівців ДСНС о 18:40 пожежу вдалося локалізувати, а о 20:30 – ліквідували.

Вогнем знищена частина мансардного поверху та покрівля над ним. Житлові помешкання трьох господарів не постраждали, врятовані поруч розташовані господарська будівля та житловий будинок сусідів.

Загалом на ліквідацію надзвичайної події залучалося 15 чоловік особового складу та 3 пожежні автоцистерни. Попередня причина пожежі – коротке замкнення в електромережі. Остаточна – наразі встановлюється.
Погода, Новости, загрузка...