Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 13:41
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 января 2020, 12:08

За добу вогнеборцями області ліквідовано 2 пожежі сухої рослинності

28 січня о 18:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання минулорічного сухостою на околиці смт Ружин. Через пориви вітру вогонь розповсюджувався в бік житлових будинків.

На місці події з’ясувалося, що на відкритій території горить суха рослинність на площі близько 1 га. Зусиллями бійців ДСНС о 19:30 пожежу вдалося ліквідувати та не допустити її розповсюдження на оселі громадян. Вогнем знищено сухий трав’яний настил на площі 1 га. До ліквідації загоряння залучалося 4 рятувальників та 1 одиниця пожежної техніки.

Упродовж минулої доби подібне займання минулорічного сухостою ліквідовано також в с. Миролюбівка Попільнянського району. Там теж рятувальники запобігли розповсюдження вогню на житлові будинки. Вогнем пройдено ще 1 га території.

Наразі причини даних пожеж встановлюються фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...