Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 20:41
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 июня 2011, 19:41

У Житомирі понад 6 десятків літаків демонстрували фігури вищого пілотажу

«Я також мав честь літати на літаку «Як-52» у цьому аеропорту. Атракціон «американські гірки»
Понад 6 десятків літаків було задіяно для демонстрації фігур вищого пілотажу на п’ятому всеукраїнському авіазльоті, що проходив на житомирському аеродромі Смоківка. Приурочений до відзначення ювілею 8 армійського корпусу, зліт об’єднав усіх тих, хто закоханий у небо. «Враження від польоту дійсно незабутні», - відзначив житомирський міський голова Володимир Дебой:

«Я також мав честь літати на літаку «Як-52» у цьому аеропорту. Атракціон «американські гірки» відпочиває»

Житомиряни першими поєднали парашутний та авіаспорт. Адже на базі громадської організації „Купол” відкрито парашутну школу і відтепер на вихідних у Житомирі кожен бажаючий зможе політати або стрибнути з парашутом. А житомирський аеродром і надалі буде місцем зустрічі провідних спортсменів-парашутистів, льотчиків і тих, хто звик до активного відпочинку, каже керівник клубу «АВІАТИК» Леонід Крігер:

«Київська повітряна зона перенасичена, наша відкрита і аеродром розташований зручно, авіасмуга має можливість приймати літаки до 5 тонн. Це якраз та вага, коли літають не професійні пілоти, а пілоти-аматори»

Дзеркало Полісся
Погода, Новости, загрузка...