Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 15:52
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

31 января 2020, 11:13

М’яка зима дозволяє дорожникам економити

Густі тумани, часті коливання температури повітря та її перехід упродовж доби через нуль, мокрий сніг та незначні дощі – такими були 2 місяці цієї зими. Перераховані погодні умови супроводжувались низькою видимістю на шляхах області та місцями ожеледицею.
Для забезпечення безпечного проїзду та ліквідації наслідків температурних коливань на шляхах загального користування державного значення Житомирщини працюють підрядні організації, для оперативного реагування є в наявності близько ста одиниць техніки.
За осінньо-зимовий період та станом на кінець січня, для обробки шляхів було використано 15,5 тисяч тонн піщано-соляної суміші.
Для порівняння, за аналогічний період минулого, 2019-го року, було використано 109 тисяч тонн ПСС.
Та календарна зима ще триває, прохання до водіїв під час руху не дозволяти собі перевищення швидкості, ризикованих маневрів та неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.
Погода, Новости, загрузка...