Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 18:40
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

31 января 2020, 13:00

На Житомирщині врятували рибалок

30 січня під час вилову риби на кризі Водотийського водосховища поблизу с. Покришів Брусилівського району рибалкам не вдалося самостійно дістатися берега. Відділенням 6 пожежно-рятувальної частини проводились аварійно-рятувальні роботи по вилученню трьох осіб з крижини, яка відкололась. За допомогою гумового човна рятувальники переправили рибалок на берег.

Попри плюсову температуру повітря, нехтуючи правилами безпеки, любителі зимової рибалки виходять на кригу, не задумуючись про те, що крига на водоймах тонка та ненадійна.

З огляду на це, управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи облдержадміністрації наголошує, що лід дуже тонкий, і тому виходити на лід вкрай небезпечно. А ще краще взагалі відмовитися від риболовлі, враховуючи такі погодні умови!
Погода, Новости, загрузка...