Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 14:17
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 февраля 2020, 13:28

На Житомирщині викрито нелегальний цех, з якого вилучено близько тонни фальсифікованого алкоголю та спирту

Прокуратурою Житомирської області ведеться системна робота щодо протидії незаконному обігу підакцизної продукції.
Так, у п’ятницю, 31 січня 2020 року, за процесуального керівництва прокуратури області, у межах досудового розслідування, спільно з податківцями та регіональним Управлінням стратегічних розслідувань проведено низку санкціонованих обшуків на території одного з районів Житомирщини.
Під час обшуків, у тому числі за місцем здійснення протиправної діяльності з виготовлення алкогольної продукції в домоволодінні, вилучено обладнання та компоненти для незаконного виробництва алкогольних напоїв, а також близько однієї тонни готової продукції та спирту.
Установлено, що мешканцем Житомирської області, без відповідного офіційного дозволу та ліцензії, на території домоволодіння організовано функціонування підпільного цеху з незаконного виробництва алкогольних напоїв, які у подальшому розповсюджувалися мешканцям області.
На даний час вирішується питання щодо накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.
Прокуратурою Житомирської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення підакцизних товарів з недоброякісної сировини, що становлять загрозу для життя і здоров'я людей та їх незаконний збут, за ч. 3 ст. 204 КК України.
Досудове розслідування проводить податкова міліція.
Погода, Новости, загрузка...