Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 13:55
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 февраля 2020, 12:28

На території Житомирщини сталося вже понад 180 пожеж, в яких загинуло 8 осіб

Під час зимового періоду значно збільшується кількість пожеж, особливо у приватному житловому секторі, що призводять не лише до значних матеріальних збитків, але й що найголовніше – до травмування та загибелі людей.

Тільки упродовж минулої доби вогнеборці області 8 разів виїжджали на гасіння займань. Приміром, в с. Хажин Бердичівського району виникла пожежа в цегляному житловому будинку. До прибуття вогнеборців отримав отруєння чадним газом власник 1959 року народження, якого госпіталізовано до центральної районної лікарні. Вогнем знищено помешкання. Горів ще один дерев'яний житловий будинок у смт Народичі. І, як наслідок, згоріло 3 м2 перекриття оселі. А в селах Мала Зубівщина Коростенського та Дениші Житомирського районів вогонь охопив господарські будівлі.

До речі, з початку нинішнього року на території Житомирщини сталося вже понад 180 пожеж, в яких загинуло 8 осіб та ще 7- отримали травми.

Зазвичай причиною виникнення пожеж є порушення громадянами правил пожежної безпеки: куріння у ліжку, недбало кинуті непогашений сірник або недопалок, несправність та перевантаження електромережі, використання для обігріву помешкань саморобних електрообігрівачів, порушення правил експлуатації пічного опалення тощо. Саме тому та з метою попередження виникнення пожеж управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи облдержадміністрації вкотре закликає жителів області дбати про пожежну безпеку та бути вкрай обережними з вогнем!

Пам’ятайте! Лише виконання елементарних правил пожежної та власної безпеки зможе зберегти ваше життя та майно від вогню!
Погода, Новости, загрузка...