Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 06:40
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 февраля 2020, 12:41

На Житомирщині поліція затримала двох братів-нападників

На Андрушівщині поліція затримала двох братів-нападників. Уночі 4 лютого двоє жителів району, погрожуючи ножем, відібрали в односельців їх майно. Уже за кілька годин поліцейські розшукали та затримали підозрюваних у розбої. Триває досудове розслідування.

До Андрушівського відділення поліції звернувся 71-річний житель району із повідомленням про напад двох молодиків, що стався у його будинку.

Пенсіонер розповів працівникам слідчо-оперативної групи, які прибули на місце події, що увечері він запросив у гості односельця. Близько 22:30 до його будинку зайшли ще двоє чоловіків, з якими у заявника виник раптовий конфлікт. Непрохані візитери стали погрожувати господарю ножем, а потім забрали бензопилу та банківські картки пенсіонера, а також куртку його гостя і пішли геть.

Заявник повідомив поліцейським, що впізнав нападників – двох братів, які проживають у цьому ж селі. Відтак правоохоронці затримали та доставили обох до відділення поліції. Відомо, що обидва місцеві жителі, віком 33 та 36 років, уже були раніше засуджені за вчинення майнових злочинів. Чужі речі у них вилучили.

Чоловіків затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 187 (Розбій) КК України, триває встановлення всіх обставин події. Відповідно до чинного законодавства затриманим може загрожувати тривалий термін ув’язнення.
Погода, Новости, загрузка...