Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 00:36
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 февраля 2020, 01:25

Бердичівський район: під час пожежі в приватній оселі постраждав господар-пенсіонер

4 лютого о 15:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Хажин Бердичівського району, що на відстані близько 15 км від райцентру. На місце події виїхали фахівці 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

З’ясувалося, що через пізнє повідомлення про пожежу будинок був майже повністю охоплений вогнем. 60-річному господарю, який знаходився на подвір’ї, раптово стало зле. Рятувальники одразу викликали медиків та до їх прибуття слідкували за станом чоловіка. З’ясувалося, що він мав серцево-судинні захворювання і страждав на високий тиск. Окрім цього, під час самостійного гасіння власник встиг надихатися продуктами горіння. Медики госпіталізували його до реанімаційного відділення Бердичівської центральної районної лікарні.

Зважаючи на велику площу пожежі керівник гасіння залучив на допомогу ще одне відділення з 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини. О 15:33 пожежу локалізували, а о 17:32 – ліквідували. Вогнем знищено веранду та три приміщення в будинку, частково покрівлю, речі домашнього вжитку та будівельні матеріали, що знаходилися на горищі.

Попередня причина займання – коротке замкнення в електромережі. Зі слів господаря, на момент виникнення пожежі його вдома не було. Однак він припускає, що до загоряння міг призвести увімкнений електрообігрівач. Остаточна причина, а також усі обставини події наразі встановлюються.
Погода, Новости, загрузка...