Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Середа, 17 квітня 02:21
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 февраля 2020, 10:10

У Ружинському районі поліцейські встановлюють причини перекидання позашляховика

Унаслідок ДТП, що сталася 6 лютого на автодорозі Бердичів – Іллінці, травми отримали водій та пасажир автомобіля «Renault Duster». Поліцейські встановлюють обставини пригоди у рамках розпочатого кримінального провадження.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 14:10 поблизу с. Чорнорудки Ружинського району.

Попередньо, водій автомобіля, 39-річний житель Вінницької області, між селами Вчорайше та Чорнорудка не впорався з керуванням та допустив перекидання автомобіля на узбіччя.

Унаслідок ДТП керманич та один з його пасажирів, 33-річний житель Ружинського району, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до місцевої лікарні.

Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліція звертається до водіїв: під час кермування суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки. Враховуйте погодні умови, час доби та стан дорожнього полотна. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації.
Погода, Новости, загрузка...