Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 11:44
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

9 февраля 2020, 19:10

Митницею вилучено 400 кг сушеного манго та 300 кг лущеного кедрового горіха, які двоє молдаван хотіли перевезти через митний кордон

Обоє громадян прямуючи з Росії для в’їзду в Україну вирішили перетнути кордон у пункті пропуску «Виступовичі». Один з них під вечір обрав «червоний коридор», а інший - вночі поїхав зеленою смугою.

Про наявні в них манго та кедрові горішки жоден з чоловіків не заявив. При проведенні митного контролю в багажних відсіках їх автомобілів співробітниками митного поста «Овруч» Київської митниці Держмитслужби було виявлено загалом 392 кг манго та 298 кг лущеного кедрового горіха.

Всі продукти були у заводській упаковці, фасовані по 0,5 кг та кілограму. Кедровий горіх – виробництва РФ, виробником манго зазначено В’єтнам.

По обох випадках порушення митних правил, вчинених громадянами Молдови, Київською митницею складено адміністративні протоколи за ст.ст. 471 та 472 Митного кодексу України.

Продути вилучено, їх вартість буде визначена додатково.

Однак, при середній ринковій вартості 1 кг лущеного кедрового горіха 700 гривень, а манго – 500 гривень за кілограм продукту, загальна сума вилученого може сягнути понад 400 тисяч гривень.
Погода, Новости, загрузка...