Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 16:16
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 февраля 2020, 09:30

В Андрушівському районі упродовж півгодини поліцейські затримали викрадача авто

10 лютого уночі до поліції надійшло повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем у с. Івниці Андрушівського району. Поліцейські групи реагування, їдучи до будинку заявника, виявили та затримали щойно викрадений «Фольксваген». За його кермом перебував житомирянин, який нині дає свідчення у відділенні поліції.

Звук заведеного двигуна авто та відкриття воріт у власному дворі уночі, близько 3:30, почули подружжя з с. Івниці. Чоловік відразу вибіг надвір та встиг побачити свій «Фольксваген», що віддалявся уже на вулиці села. Він кинувся телефонувати на «102».

Група реагування патрульної поліції Андрушівського відділення відразу виїхала до будинку заявника. По дорозі до села інспектори помітили автомобіль, схожий за описом до викраденого. «Фольксваген» саме виїздив з другорядної дороги на трасу Житомир-Сквира. Поліцейські зупинили транспортний засіб. Його керманич почав переконувати їх у тому, що авто належить саме йому. Щоправда, документів на підтвердження надати не зміг. За таких обставин і транспортний засіб, і його водія було доставлено до відділення поліції.

Заявник упізнав свій «Фольксваген» у затриманому інспекторами та надав відповідні документи на нього.

Також у ході подальшої перевірки було встановлено, що кермував на момент зустрічі з поліцейськими ним 65-річний житель м.Житомира. Мотив свого вчинку чоловік пояснити не може.

- Нині ми перевіряємо підозрюваного щодо обставин учинення злочину та можливої причетності до інших правопорушень, - розповів начальник Андрушівського відділення поліції Олександр Прокопчук. – Також з’ясовуємо, куди саме прямував чоловік.

Досудове розслідування за вказаним фактом проводиться за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. За такі дії чинним законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 5 років
Погода, Новости, загрузка...