Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 14:53
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 февраля 2020, 01:08

Новоград-Волинські поліцейські з’ясовують походження підозрілих речовин, вилучених у місцевої жительки

Уночі 7 лютого поліцейські вилучили у 32-річної звягельчанки шприци з рідиною та згортки з кристалічною речовиною. Попередньо, жінка у власній сумці зберігала наркотичні засоби. Нині у рамках кримінального провадження триває з’ясування походження та призначення такого «набору».

Під час патрулювання вулиць та громадських місць районного центру поліцейські звернули увагу на жінку, яка перебувала на залізничному вокзалі. Під час перевірки інспектори з’ясували, що 32-річна місцева жителька зберігає у сумці 2 шприци, заповнені прозорою рідиною. А у кишені верхнього одягу вона тримала пластилінову кульку усередині із кристалічною речовиною, ймовірно, наркотичним засобом.

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. У жінки вилучили виявлене. У пластиліновій кульці виявилися 2 полімерних згортки з білою кристалічною речовиною. Усе це направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при МВС.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України поліцейські з’ясовують, звідки жінка взяла виявлені у неї речовини та з якою метою вона їх принесла на вокзал.

Законодавством подібне правопорушення карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням чи позбавленням волі на строк до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...