Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 17:49
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 февраля 2020, 16:11

До керівника поліції Житомирщини під час виїзного прийому звернулись 14 жителів Бердичева та району

12 лютого начальник ГУНП Сергій Крупєй провів виїзний прийом громадян у Бердичівському відділі поліції. Серед порушених заявниками питань значна частина пов’язана із розслідуванням кримінальних проваджень.

Мати розшукує безвісно зниклого сина, потерпіла від розбійного нападу жінка цікавиться ходом розслідування, сільський житель оскаржує батьківський заповіт, пенсіонер конфліктує з сусідом у багатоповерхівці через паркування машини – ці та інші невирішені життєві ситуації привели 14 громадян на особистий прийом керівника поліції області.

Бердичівлянка скаржилась на затягування розслідування травмування у результаті дій водія маршрутного автобусу, який її силоміць виштовхав з салону у ході суперечки. Пенсіонер органів внутрішніх справ звернувся за необхідними йому документами про проходження служби. Низка питань про спірне майно та шахрайства для заволодіння ним також прозвучали у ході спілкування із жителями міста та району.

- У багатьох із названих випадків кримінальні провадження були відкриті раніше та розслідуються обставини їх учинення, але є й такі, вирішення яких не в компетенції поліції, - прокоментував зустрічі Сергій Крупєй. – У будь-якому разі до кожної заяви людей відповідна увага і обов’язковий зворотній зв’язок
Погода, Новости, загрузка...