Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 02:45
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

16 февраля 2020, 08:52

Аудитори виявили втрат на понад 585 тис. грн у Бердичівському геріатричному пансіонаті

Фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області під час ревізії фінансово-господарської діяльності Бердичівського геріатричного пансіонату Житомирської обласної ради (далі – Пансіонат) за період з 01.01.2014 по 31.08.2019 виявили фінансових порушень, що призвели до втрат, на суму понад 585 тис. грн.

Окремим категоріям працівників Пансіонату, які не працюють у відділеннях та не обслуговують хворих, без законно обґрунтованих підстав було підвищено посадові оклади через шкідливі та важкі умови праці. Як наслідок, на виплату заробітної плати (з нарахуваннями) зайво витрачено бюджетних коштів на суму понад 228 тис. грн.

Аудитори встановили, що отримані від органів Пенсійного фонду України та соціального захисту населення кошти на суму понад 206 тис. грн використано не на поліпшення умов проживання підопічних, як це передбачено законодавством, а на інші потреби Пансіонату.

Серед інших виявлених порушень: безпідставно встановлено надбавки медичному персоналу за особливі умови праці, необґрунтовано нараховано та виплачено матеріальну допомогу на оздоровлення, понаднормово списано продукти харчування, зайво сплачено єдиний соціальний внесок тощо. Це призвело до втрат на загальну суму майже 151 тис. грн.

Наразі забезпечено усунення виявлених порушень на суму майже 46 тис. грн.

За результатами ревізії складено 3 протоколи про адміністративне правопорушення за статтею 164-2 КУпАП, за допущені порушення у сфері закупівель складено 1 протокол за статтею 164-14 КУпАП.

Керівникові Пансіонату надіслано обов’язкові вимоги щодо усунення виявлених ревізією порушень. До установи застосовано такі заходи впливу, як попередження про усунення порушення бюджетного законодавства.

Матеріали ревізії передано до Слідчого управління ГУ НП в Житомирській області, про її результати поінформовано орган управління об’єкта контролю.

Нагадаємо, що аудитори Житомирщини протягом січня – листопада 2019 року забезпечили відшкодування втрат на суму понад 17,5 млн грн.
Погода, Новости, загрузка...