Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 12:25
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 февраля 2020, 12:15

Лугинський район: через несправну піч ледь не згоріла оселя

14 лютого о 03:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку, що в с. Літки Лугинського району. Про це рятувальників сповістила господиня оселі. Жінка прокинулась посеред ночі та побачила на кухні, що прогорає стеля навколо лежака печі.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику в помешканні спостерігалось незначне задимлення. Господиня житла разом зі своїм співмешканцем вже покинули дім.

Силами бійців ДСНС о 04:10 пожежу вдалося локалізувати, а о 04:55 ліквідувати. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити 4 кв. м перекриття. Подальшого розповсюдження полум’я рятувальники не допустили.

Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при монтажі нагрівальних печей та димарів. Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 5 чоловік особового складу на 1 пожежному авто.
Погода, Новости, загрузка...