Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 01:31
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 февраля 2020, 13:18

За добу рятувальники ліквідували два загоряння сухої рослинності

16 лютого о 15:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння сухої рослинності на полі поблизу с. Майсіївка Коростенського району. На місце події виїхали фахівці 37-го Державного пожежно-рятувального поста. По прибуттю з’ясувалося, що на відкритій території окремими осередками горіла суха трава та чагарники. Вогонь рухався в бік приватних домоволодінь громадян, відстань до яких складала близько 200м.

До деяких осередків крізь зарослі машиною під’їхати було не можливо, тому в тій частині фахівці ДСНС гасили полум’я за допомогою підручних засобів. О 15:45 вогнеборці локалізували пожежу та о 17:26 ліквідували. Вогнем пройдено 2 га території.

Ще одне загоряння цієї доби бійці ДСНС ліквідували у Радомишлі. Там на околиці міста двома осередками горіла суха трава на площі близько 1 га. Вже за 20 хвилин рятувальники повністю загасили пожежу та не допустили поширення горіння на житловий сектор.

Причини виникнення обох загорянь та їх обставини наразі встановлюються.
Погода, Новости, загрузка...