Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 22:57
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 февраля 2020, 17:05

Для завідуючих господарством освітніх закладів Житомира провели тренінг із енергозбереження

14 лютого в департаменті освіти Житомирської міської ради відбувся тренінг для завідуючих господарством та заступників директорів по господарській частині освітніх закладів міста. Тренінг відбувся в рамках візиту до міста Житомира Дмитра Сакалюка, консультанта проєкту «Енергоефективність у громадах ІІ», що реалізується Німецьким товариством міжнародного співробітництва Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Захід складався з двох частин. Під час виступу представника департаменту економічного розвитку міської ради Олександра Гончарука було розглянуто принципи застосування Положення про стимулювання заходів з енергозбереження, а також можливі причини перевитрат при споживанні теплової енергії. Було проаналізовано відхилення споживання від очікуваних значень за допомогою методу портфоліо-аналізу. Учасники тренінгу отримали практичні поради стосовно того, на що звертати увагу в своїй діяльності, щоб ефективно споживати теплову енергію, не погіршуючи умови для перебування у будівлях.

Друга частина тренінгу, яку провів Дмитро Сакалюк, була присвячена питанням енергозбереження, енергоефективності та захисту клімату. Зокрема, було представлено досвід реалізації проєктів з підвищення енергоефективності на рівні будівель. Учасники тренінгу взяли участь в обговоренні практичних заходів, які можна реалізувати для зниження споживання енергії в своїх закладах.
Погода, Новости, загрузка...