Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 00:14
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 ноября 2011, 11:05

Як на Житомирщині Олега Ляшка борщем пригощали

Після перебування в селі Базар Олег Ляшко на запрошення голови правління Житомирського обласного благодійного фонду “Зігрій любов'ю дитину”,
У суботу, 19 листопада ц.р. на Житомирщині з робочим візитом побував народний депутат України, заступник голови бюджетного комітету Верховної Ради України, лідер Радикальної партії Олега Ляшка - О. В. Ляшко.

Після перебування в селі Базар Олег Ляшко на запрошення голови правління Житомирського обласного благодійного фонду “Зігрій любов'ю дитину”, відомої житомирської меценатки Ольги Станіславівни Сердюкової поїхав у село Горщик Коростенського району, де відвідав багатодітну родину Ярошенків, в сім'ї якої виховується 12 дітей віком від 7 до 25 років. Олег Валерійович за українською традицією ввійшов до будинку з короваєм. А за ним чоловіки занесли подарунок родині від народного депутата – новенький холодильник. Познайомившись з господарями дому Миколою Юхимовичем і Оленою Михайлівною, нардеп поцікавився, як батьки стількох дітей дають усім раду. Ярошенки розповіли, що вони віруючі, що живуть у мирі та злагоді, що їм допомагає місцева влада та благодійні організації. На запрошення господині Олег Валерійович скуштував разом з усіма членами родини смачного борщу. Насамкінець зустрічі заспівав свою улюблену пісню “Чорнобривці”.

Під час спілкування в селі Горщик з представниками місцевої влади та членами інших багатодітних родин, де виховуються 10 і більше дітей, Олег Ляшко звернув особливу увагу на проблеми соціального захисту таких родин, запевнивши, що він і його партія добиватиметься, щоб програма підтримки фінансувалась на загальнодержавному рівні.

Він також наголосив, що буде робити все для того, щоб такі доброчинні проекти у рамках реалізації програми Житомирського обласного благодійного фонду “Зігрій любов'ю дитину” мали своє продовження. І багатодітні родини, які потребуютьполіпшення житлових умов, не втрачали надію на здійснення їх мрії.
За матеріалами: Рупор Житомира
Погода, Новости, загрузка...