Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 01:36
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 февраля 2020, 11:18

Правоохоронці попереджають водіїв та пішоходів: туман на автошляхах Житомирщини

За інформацією Житомирського обласного центру з гідрометеорології зранку 21 лютого у м. Житомирі та області буде утримуватись туман. Поліцейські закликають водіїв та пішоходів бути максимально обережними та враховувати погодні умови, вирушаючи у дорогу.

Шановні водії! Керуючи транспортним засобом, будьте максимально обережні, обирайте швидкість руху та дистанцію, що дозволять вчасно зреагувати на зміну дорожньої обстановки. Не забудьте увімкнути ближнє світло фар і протитуманні ліхтарі. Не ризикуйте з виконанням різких маневрів, адже в умовах обмеженої видимості такі дії можуть бути небезпечними для вас та інших учасників руху.

На дорозі зберігатиметься ожеледь, тому обирайте безпечну швидкість руху. якщо виникає необхідність зупинитися, знижуйте швидкість поступово. Не забувайте при зупинці включати аварійну світлову сигналізацію.

Пішоходам варто переходити дорогу виключно у встановлених місцях, перед цим переконавшись, що водії транспортних засобів помітили та зрозуміли ваші наміри.

Нагадайте Правила дорожнього руху дітям та власним прикладом демонструйте їх дотримання. Подбайте про безпеку на дорозі!
Погода, Новости, загрузка...