Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 01:21
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 февраля 2020, 09:06

У Бердичівському районі трьом дівчатам повідомлено про підозру у скоєнні побиття неповнолітньої ровесниці

У п’ятницю, 21 лютого 2020 року, за погодженням із Бердичівською місцевою прокуратурою, трьом особам, місцевим жителькам, повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 296 КК України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинене групою осіб).
За даними слідства, троє дівчат, одна з яких 2004 та дві 2005 року народження, вирішили силовим методом з’ясувати стосунки із ровесницею стосовно спільного знайомого хлопця.
З цією метою, викликавши дівчину на околицю одного із сіл Бердичівського району «поговорити», двоє із вказаних дівчат насправді вдалися до побиття потерпілої. До того ж, їхні хуліганські дії (били руками та ногами по обличчю і тулубу) третя «подружка» знімала на відеокамеру мобільного телефону.
За даним фактом слідчим відділом Бердичівського ВП розпочато та розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 КК України.
Бердичівська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням.
Додатково: санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.
Погода, Новости, загрузка...