Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 00:29
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 февраля 2020, 11:31

Житомирські дільничні викрили чоловіка у продажі холодної зброї

В обідню пору 20 лютого дільничні офіцери поліції Житомира виявили чоловіка, який нелегально торгував ножами на місцевому ринку. Нині по даному факту триває досудове розслідування.

– Того дня дільничні офіцери відпрацьовували територію своєї дільниці, коли помітили на центральному ринку міста підозрілого хлопця, який торгував ножами. Жодних дозвільних документів продавець не надав, бо не мав їх взагалі, - розповів заступник начальника Житомирського ВП ГУНП Володимир Богдан.

Тоді інспектори викликали слідчо-оперативну групу Житомирського відділу поліції, працівники якої і вилучили небезпечний товар. До того ж, правоохоронці встановили особу продавця. Ним виявився 22-річний житель Кіровоградщини.
За словами хлопця, про те, що його товар може бути холодною зброєю, він знав і усвідомлював незаконність своїх дій. Також чоловік розповів, що ножі купив в одній із південних областей і вирішив торгувати ними в інших регіонах.

За вказаним фактом слідчі Житомирського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), у рамках якого готують документи про направлення вилучених 74 ножів на експертне дослідження до Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Законодавством подібні протиправні дії караються від штрафу до 3 років ув’язнення.
Погода, Новости, загрузка...