Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 13:43
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 февраля 2020, 09:59

Запрошуємо мешканців та гостей Житомирської міської ОТГ яскраво зустріти свято Весни!

29 та 1 березня у Житомирі відбудуться народні гуляння «Залицяння до Весни» - свято, що символізує прихід весни та пробудження природи.

З 10:00 до 20:00 год у міському Гідропарку відбудеться безліч цікавих заходів. Так, гості свята матимуть нагоду відвідати ярмарок та виставку майстрів декоративно-прикладного й ужиткового мистецтва.

Під час народних гулянь на відвідувачів чекатимуть виступи фольклорних гуртів міста та області, натхненний майданчик «Досвід поколінь», виступи гурту «ЧІП», театралізована концертна програма фольклорного ансамблю національного обряду «Родослав». Для малечі ж - розважальна програма з казковими фотозонами та дитячим лабіринтом.

А ще – майстер-класи, показові виступи з володіння різного виду зброї від козацького вишколу «Стрибоже правнуки», спортивних федерацій та спортивних клубів.

Під час заходу працюватиме польова кухня, на якій пригощатимуть млинцями та картоплею.

Традиційно під час гулянь відбудеться театралізована хода та спалення Солом’яного опудала Зими, що символізує проводи холодів і народження Весни та нового життя.

Запрошуємо мешканців та гостей Житомирської міської ОТГ на яскраве свято з народним колоритом та чисельними розвагами для всієї родини. Бережімо звичаї наших предків!
Погода, Новости, загрузка...