Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 12:58
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 марта 2020, 08:02

Прикордонники Житомирського загону вимірюють температуру при в’їзді в Україну

Обстановка на кордоні з Білоруссю, як в пунктах пропуску так і на так званій «зеленій ділянці кордону» залишається контрольованою. Всі пункти пропуску на ділянці відповідальності Житомирського прикордонного загону працюють в штатному режимі. Прикордонники забезпечують належний пропуск осіб, транспортних засобів та вантажів через державний кордон України.

Всі, без виключення, пункти пропуску через державний кордон України в межах Житомирської та Київської областей забезпечені необхідним обладнанням для проведення безконтактного вимірювання температури в подорожуючих. У всіх осіб, які в’їжджають в Україну прикордонники здійснюють температурний скринінг. Наразі громадян з ознаками вірусних захворювань в пунктах пропуску не виявлялись.

У разі фіксації на кордоні людини з ознаками захворювань – вона одразу ж направлятиметься на додаткове обстеження.

Прикордонники роблять все належне для того, щоб забезпечити виявлення хворих осіб на кордоні і не допустити їх безперешкодне потрапляння на територію України.
Погода, Новости, загрузка...