Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 19:01
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 марта 2020, 14:52

На Житомирщині припинили незаконне функціонування грального закладу, з якого вилучили 23 одиниці комп’ютерної техніки

Прокуратура Житомирщини та правоохоронні органи області продовжують вживати спільні заходи з викриття та протидії незаконному гральному бізнесу.
Так, у п’ятницю, 28 лютого 2020 року, за процесуального керівництва Бердичівської місцевої прокуратури у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 203 – 2 КК України, співробітниками місцевого відділу поліції викрито та припинено незаконне функціонування грального закладу у місті Чуднові.

Цього разу «бізнес-ділки» облаштували незаконний гральний заклад у підвальному приміщенні, розташованому по вул. Героїв Майдану.

Відвідувачі закладу, аби мати доступ до заборонених у країні азартних ігор, повинні були сплатити відповідні кошти, у тому числі через систему електронних платежів, що не є гарантією одержання виграшу.

Під час проведення обшуку виявлено та вилучено 23 одиниці комп’ютерної техніки (10 системних блоків та 13 моніторів), а також один відеореєстратор, 3 відеокамери, 2 роутери, 3 usb-накопичувачі, 1 тв-тюнер, 2 сейфи та грошові кошти.

Наразі вирішується питання щодо накладення арешту на вилучену комп’ютерну техніку та інше майно.
Досудове розслідування проводить Чуднівське відділення поліції.
Погода, Новости, загрузка...