Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 10:44
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 марта 2020, 10:54

До 12 березня приймаються заявки на участь у 51 сесії Школи місцевого самоврядування

Цьогоріч Школа місцевого самоврядування стартує з 17 березня.

Згідно з погодженим навчальним планом Школи, впродовж сесії передбачається проведення 33 лекційних занять, які проходитимуть щотижня у приміщенні Житомирської міської ради з 16:00 год до 18:00 год.

Прийом заявок для участі у Муніципальній освітній молодіжній програмі «Школа місцевого самоврядування» у 2020 році розпочинається з 24 лютого та триватиме до 12 березня включно.

Навчання відбувається двічі на рік:

І сесія – з 17 березня до 29 квітня;

ІІ сесія - з 20 жовтня до 2 грудня

Для участі у Школі необхідно подати заповнену анкету на електронну пошту: ussms@zt-rada.gov.ua чи в управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради (майдан Корольова, 4/2, І поверх, каб. 108). Довідки за телефоном: 420125, 098-918-93-16, 073-321-25-48 (Юлія).

Організація роботи Житомирської освітньої муніципальної молодіжної програми "Школа місцевого самоврядування" здійснюється з метою ознайомлення та інформування молоді міста про діяльність органів місцевого самоврядування. У Житомирі програма «Школа місцевого самоврядування» діє з 2001 року з метою залучення молоді до процесу прийняття рішень на місцевому рівні. Діяльність Школи спрямована на підвищення рівня активності молоді у громадському житті міста, формуванні дієвої молодіжної політики та надання можливості реалізації талановитій молоді.
Погода, Новости, загрузка...