Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 23:19
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 марта 2020, 10:44

Жителю Київщини за травмування поліцейсього загрожує до 5 років обмеження або позбавлення волі

У другій половині лютого у м. Малині, що на Житомирщині, водій «Рено» наїхав на поліцейського, який оформляв відносно нього адміністративні матеріали через паркування, що призвело до блокування виїзду службових автомобілів ДСНС. Нині керманичеві транспортного засобу оголошено про підозру в умисному травмування працівника правоохоронного органу.

Подія сталася 19 лютого по вул. Грушевського райцентру.

У ході досудового розслідування встановлено, що 43-річний водій, житель Київської області, під час спілкування з поліцейськими групи реагування місцевого відділення раптово розпочав рух заднім ходом і таким чином наїхав на одного з них. У результаті 27-річний сержант поліції отримав забої та перелом руки і був госпіталізований.

Після проведення необхідних слідчих дій керманичеві транспортного засобу оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді як обмеження, так і позбавлення волі на термін до 5 років.
Погода, Новости, загрузка...