Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 02:54
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 марта 2020, 11:16

Житомирські аудитори провели державний фінансовий аудит діяльності державного підприємства «Овруцьке лісове господарство»

Фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області провели державний фінансовий аудит діяльності державного підприємства «Овруцьке лісове господарство» (далі – Підприємство, лісгосп) з 01.01.2016 по 30.06.2019.
За результатами аудиту встановлено низку чинників як зовнішнього, так і внутрішнього характеру, які негативно вплинули на результати фінансово-господарської діяльності лісгоспу.
Через проведену безоплатну передачу лісопродукції іншим юридичним особам Підприємством здійснено непродуктивних витрат на суму понад 1,4 млн грн.
Наявність фактів незаконних рубок дерев сторонніми особами може свідчити про неефективні управлінські рішення з боку керівництва Підприємства щодо здійснення належних заходів з охорони лісу та попередження незаконних рубок, що призвело до неефективного використання лісових ресурсів, та, як наслідок, до заподіяння шкоди лісу на загальну суму на понад 913 тис. грн.
Через завищену вартість ДП «ЛІАЦ» за невиключну ліцензію на доступ до Системи (програмний продукт «Галузева інформаційно-телекомунікаційна система «Електронний облік деревини.Winforstpro-Україна») лісгосп здійснив можливі зайві/непродуктивні витрати на суму понад 251 тис. грн.
Окрім того, майже 250 тис. грн непродуктивних витрат Підприємство здійснило на сплату штрафів за порушення податкового законодавства.
До того ж Підприємство не скористалося правом застосування до боржників штрафних санкцій за порушення строків виконання зобов’язання та не нарахувало штрафних санкцій (пеня, штраф) на суму понад 87 тис. грн.
За результатами аудиторського дослідження надано низку рекомендацій, що мають на меті поліпшення фінансового стану та ефективності фінансово-господарської діяльності лісгоспу.
Нагадаємо, що житомирські аудитори провели державний фінансовий аудит виконання бюджетних програм Відділом освіти, молоді та спорту Олевської міської ради.
Погода, Новости, загрузка...