Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 00:03
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 марта 2020, 00:03

Поліція розпочала чергове розслідування незаконної порубки лісу у північному районі Житомирщини

Чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у причетності до незаконної порубки дерев, поліцейські викрили в Олевському районі. Вантажівку, якою перевозились лісоматеріали, разом з вантажем вилучено до відділення поліції. А в його ж обійсті виявлені оброблені лісоматеріали.

Працівники чергового наряду сектору реагування патрульної поліції Олевуського відділення на автодорозі поблизу с. Кишина зупинили автомобіль КАМАЗ, завантажений деревиною. За кермом знаходився 58-річний місцевий житель. Як з’ясувалось, жодних документів на свіжозрізані колоди дубу чоловік не мав.

Працівники слідчо-оперативної групи поліції, що прибули на місце події, задокументували обставини правопорушення. Керманича разом з автомобілем та лісоматеріалами було доставлено до поліцейського відділення для подальших процесуальних дій.

Тим часом до поліції надійшло повідомлення від лісівників місцевого господарства про виявлення на території їх обслуговування місця незаконної порубки дубів.

У ході огляду домоволодіння керманича затриманої поліцією вантажівки правоохоронці виявили та вилучили розкряжовану на метрові колоди дубову лісопродукцію.

Відомості за вказаними фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.246 (Незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України. Усі обставини з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження.
Погода, Новости, загрузка...