Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 17:45
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 марта 2020, 12:05

Інспектор патрульної поліції, підозрюваний у вимаганні та одержанні хабара, перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом

Прокуратурою Житомирської області забезпечено участь у розгляді застосування запобіжного заходу інспектору патрульної поліції, підозрюваному у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди.

Ухвалою Хмельницького міськрайонного суду 7.03.2020 особі застосовано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту. Також ухвалою суду інспектора відсторонено від займаної посади строком на два місяці.

Як повідомлялося раніше, службову особу викрито 6.03.2020 у Житомирі, безпосередньо на штрафмайданчику ГУНП в області, відразу після одержання ним частини неправомірної вигоди на суму 2600 грн.

За даними слідства, інспектор підрозділу патрульної поліції ДТП УПП в області ДПП Нацполіції України вимагав неправомірну вигоду на суму 500 доларів США від місцевого жителя за повернення йому автомобіля, вилученого унаслідок скоєння дорожньо-транспортної події.

Інспектору патрульної поліції повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням).

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Житомирської області. Досудове розслідування проводить ТУ ДБР, розташоване у м. Хмельницькому.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Погода, Новости, загрузка...