Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 15:32
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 марта 2020, 10:24

У Коростишівському районі неповнолітнього засуджено за серію скоєних крадіжок

Коростишівською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом вчинення неповнолітнім жителем Коростишівського району низки кримінальних правопорушень.

Судовим слідством установлено, що раніше судимий 17-річний місцевий житель протягом липня-вересня 2019 року, маючи корисливий умисел, з метою власної наживи, вчинив сім кримінальних правопорушень.

Зокрема, зловмисник викрадав з приміщень магазинів, підсобних приміщень, приватних будинків різне майно - мобільні телефони, косметичні засоби, гроші та банківські картки, з яких знімав кошти, навіть не погребував банківською карткою рідної тітки.
Завдяки якісному здійсненню процесуального керівництва у кримінальному провадженні та принциповій позиції публічного обвинувача, вина неповнолітнього зловмисника у судовому засіданні доведена повністю.

Вироком Коростишівського районного суду особу визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 1 ст. 162, ч. 2 ст. 185, ч. 3 ст. 185, ч. 1 ст. 190, ч. 1 ст. 357 КК України, та призначено покарання у виді 3 років 1 місяця позбавлення волі.

Наразі на розгляді Коростишівського районного суду перебуває ще чотири кримінальних провадження стосовно неповнолітнього, в яких підтримання публічного обвинувачення також здійснюється Коростишівською місцевою прокуратурою.
Погода, Новости, загрузка...