Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 10:32
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 марта 2020, 12:43

У Житомирі медичні працівники користуватимуться громадським транспортом безкоштовно

На це передбачили 500 тис грн внесенням змін до Цільової програми розвитку охорони здоров’я Житомирської міської об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням міської ради від 18.12.2017 № 873. Відповідні зміни члени виконавчого комітету погодили сьогодні, 20 березня, на позачерговому засіданні.

«Для працівників медичної галузі Житомирської міської ОТГ придбають транспортні картки та проїзні. Сьогодні будуть підписані договори з КП «Житомиртранспорт», а також виділені картки, на яких буде певна сума коштів» , - зазначила заступниця міського голови Марія Місюрова.

Транспортна картка працює як гаманець і діє у всьому громадському транспорті міста: як комунальному, так і приватному. На картках для медичних працівників будуть особливі засоби ідентифікації.

«Під час черг на зупинках громадського транспорту, поступайтеся медичним працівникам, робота яких сьогодні є надважливою», - звернувся з проханням до житомирян міський голова Сергій Сухомлин.
Погода, Новости, загрузка...