Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 08:59
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 марта 2020, 15:31

Експерти Держгеокадастру Житомирщини опрацювали понад 3,4 тис. проектів землеустрою з інших областей

З початку 2020 року до експертів Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області надійшло на погодження за принципом екстериторіальності 3 497 проектів землеустрою з інших областей.

На сьогодні експерти опрацювали 3 412 проектів, або 98% від загальної кількості. Позитивну оцінку експертів отримали 2 674 проекти, негативну – 738.
Найбільше проектів землеустрою опрацювали експерти у Бердичівському (536), Баранівському (516), Новоград-Волинському (502) та Ружинському (454) районах Житомирської області.

За цей період на погодження до інших областей спеціалісти територіальних структурних підрозділів Держгеокадастру Житомирщини направили 3 465 проектів землеустрою, з них на сьогодні опрацьовано 3 142 проекти.

У Житомирській області кількість працівників, які отримали статус експерта, становить 18 осіб.
Погода, Новости, загрузка...