Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 04:31
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 ноября 2011, 10:27

Як мер Коростеня в Росію їздив

Володимир Васильович наголосив на тому, що офіційно у 2001 році між містами Коростень і Ноябрськ було підписано угоду про
Минулого тижня міський голова Коростеня Москаленко Володимир Васильович відвідав місто Ноябрськ Ямало - Ненецького автономного округу Російської Федерації.

Візит відбувся в рамках урочистостей з нагоди святкування 15-річного ювілею фірми «Аляска», генеральним директором якої є наш земляк Гампель Анатолій Ісаакович – депутат Ноябрської міської думи, почесний громадянин міст Коростеня та Ноябрська.

Володимир Васильович наголосив на тому, що офіційно у 2001 році між містами Коростень і Ноябрськ було підписано угоду про співпрацю і дружбу, яка триває і досі. В Ноябрську коростенці – знана діаспора. На даний час там мешкає більше тисячі сімей наших земляків, багато з яких займаються добуванням нафти і газу.

У ході візиту було обговорено плани щодо зміцнення дружніх стосунків, а також шляхи подальшої співпраці. Маємо надію, що історія розвитку партнерських відносин між нашими містами буде і надалі розвиватись та зміцнюватись.
За матеріалами: http://ruporzt.com.ua
Погода, Новости, загрузка...