Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 20:31
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 марта 2020, 02:04

В Бердичеві на пожежі в приватному житловому будинку травмувалася людина

18 березня о 16:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному цегляному житловому будинку на двох господарів в м. Бердичів.

На місці події бійці ДСНС встановили, що загоряння виникло всередині однієї з частин оселі, де вогонь охопив речі домашнього вжитку в коридорі. Врахувавши загрозу розповсюдження пожежі на іншу частину будівлі, керівник гасіння пожежі вирішив залучити на допомогу додаткові сили та засоби. О 17:20 пожежу було локалізовано та о 17:50 – ліквідовано. Вогнем знищено господарські речі в коридорі та пошкоджено дві кімнати однієї з частин будинку. Вдалося запобігти поширенню полум’я на іншу частину оселі – вона залишилася неушкодженою. До ліквідації загоряння залучалось 6 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежної техніки.

Під час пожежі отримав опіки різного ступеню важкості 54-річний власник. Рятувальники викликали медиків, які госпіталізували потерпілого до Бердичівської центральної міської лікарні.

Попередня причина пожежі – необережність під час куріння. Остаточні обставини надзвичайної події наразі встановлюються фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...