Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 09:20
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 марта 2020, 12:34

У Бердичівському районі пустощі дітей з вогнем спричинили займання сіна та господарчої споруди

23 березня о 16:07 по лінії «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Житинці Бердичівського району. По прибуттю рятувальників до місця виклику було встановлено, що горить господарча будівля, на яку полум’я поширилось від сінника. Також існувала загроза перекидання вогню на розташований у трьох метрах житловий будинок.
Вже О 16:35 пожежу вдалося локалізувати та не допустити поширення її на більшу площу. О 18:33 рятувальники повністю загасили покрівлю господарчої будівлі на площі 32 кв.м. та 0,5 т сіна, що знаходилося поруч у сіннику.
Подія сталася у багатодітній родині, де виховується п’ятеро дітей. При з’ясуванні обставин пожежі рятувальникам стало відомо, що залишені на деякий час без догляду батьків діти разом з друзями гралися на подвір’ї, і 8-річна дівчинка підпалила у сіннику сіно. Налякані пожежею діти розбіглися. Ніхто з них, на щастя, не постраждав. Про подію сільському голові вже сповістила сусідська бабуся.
Зважаючи на те, що почастішали випадки пожеж, спричинені пустощами дітей з вогнем, рятувальники вкотре звертаються до дорослих: у період карантину не залишати дітей без нагляду, організувати їх зайнятість та безпечне дозвілля!
Погода, Новости, загрузка...