Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 13:33
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 марта 2020, 13:23

Впродовж минулої доби вогнеборці ліквідували шість пожеж в побуті

24 березня о 18:05 по лінії «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку у смт Іванопіль Чуднівського району. По прибуттю з’ясувалось, що горить покрівля будинку по всій площі. Аби приступити до гасіння, рятувальникам довелося знеструмити будівлю. Під час проведення розвідки в середині будинку вогнеборці встановили, що осередок загоряння знаходиться на горищі – там горіли сіно та багато речей домашнього вжитку, які зберігалися там в мішках.

Вже за десять хвилин пожежу вдалося локалізувати. Ліквідація відбулася о 19:30. Вогнем знищено покрівлю будинку та 2т сіна. Причина пожежі встановлюється правоохоронцями.

Крім того, 25 березня о 02:33 одразу два відділення вогнеборців виїжджали на гасіння господарчих споруд у м. Коростень, що розташовані на загальній площі 210 кв.м.

На місце з’ясувалось, що горять сараї та гаражі на площі до 90 кв.м, в переважній більшості зроблених із дерева. Вогонь швидко поширювався по дерев’яним конструкціям. Зважаючи на усі фактори ризику, керівник гасіння пожежі залучив на допомогу ще два бойових розрахунки.

Оперативними діями рятувальників вже за 10 хвилин вдалося запобігти подальшому розповсюдженню вогню. Ліквідовано пожежу о 06:00. Упродовж всього процесу гасіння рятувальникам довелося здійснити десять підвозів води. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено покрівлю споруд на площі 90 кв.м. Наразі причина займання встановлюється фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...