Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 23 квітня 14:36
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 ноября 2011, 13:05

Фракція «Фронту Змін» вимагагає поінформувати громаду про стан ліфтового господарства в місті Житомирі

«Приводом для акцентування уваги на питанні роботи ліфтового господарства стало масове вимкнення у листопаді ліфтів житомирських
Включити в порядок денний восьмої сесії шостого скликання Житомирської міської ради питання «Інформація заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Боровця М.П. про стан ліфтового господарства в місті Житомирі» вимагає фракція «Фронту Змін». Відповідне звернення передав до виконкому Житомирської міської ради депутат від «Фронту Змін» Юрій Мойсеєв.

«Приводом для акцентування уваги на питанні роботи ліфтового господарства стало масове вимкнення у листопаді ліфтів житомирських багатоповерхівок», - повідомляють у «Фронті Змін».

Ліфти зупиняє Держгірпромнагляд через відсутність експертної оцінки технічного стану. Нагадаємо, ліфтами житомиряни можуть користуватися на свій вибір за картковою системою чи без карток. Проте, у будь-якому випадку проїзд у ліфтах багатоповерхівок платний й нещодавно його вартість зросла. Так, наприклад, ціна однієї поїздки в ліфті, що працюють за картковою системою, збільшилась до 0,25 грн.

«Як стверджують чиновники, ці гроші йдуть на технічне обслуговування і поточний ремонт ліфтів, а на капітальний ремонт гроші виділяють із міського бюджету. Саме тому депутати наполягають на заслуховуванні інформації про стан ліфтового господарства», - розповідають у «Фронті Змін».

Крім того, депутати просять виконком міськради забезпечити оприлюднення відповідно розробленого проекту рішення згідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» та Регламенту Житомирської міської ради.
Погода, Новости, загрузка...