Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 17:22
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 марта 2020, 18:20

Зловживання службовим становищем ціною 185 000 гривень – ДБР повідомило про підозру двом митникам

Слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань повідомили про підозру двом головним державним інспекторам митного поста «Житомир» Київської митниці Держмитслужби. Посадовці підозрюються у зловживанні владою або службовим становищем (ч. 1 ст. 364 Кримінального кодексу України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що підозрювані, діючи в інтересах приватного підприємства, знизили суму акцизного збору під час здійснення митного оформлення транспортних засобів в режимі «імпорт». У результаті дій митників державний бюджет недоотримав платежів на загальну суму 185 тисяч гривень.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює Офіс Генерального прокурора. Оперативний супровід - відділ внутрішньої безпеки Головного управління ДФС у Київській області.

У разі доведення вини, митникам загрожує покарання у вигляді арешту на строк до 6 місяців або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, із штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Погода, Новости, загрузка...