Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 13:05
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 марта 2020, 10:02

На Звягельщині поліцейські проводять превентивні заходи для запобігання поширенню коронавірусу

Щодня під час патрулювання вулицями районного центру інспектори сектору реагування Новоград-Волинського відділу поліції роз’яснюють місцевим жителям, працівникам торгівельних закладів та перевізникам важливість дотримання обмежувальних заходів в умовах карантину.

З цією метою правоохоронці транслюють через гучномовець поради щодо дотримання гігієнічних правил. Крім того, вони проводять профілактичні бесіди з пішоходами та пасажирами громадського транспорту, відвідувачами торгівельних закладів. У самих крамницях поліцейські спілкуються з їх власниками та продавцями, нагадуючи про певні обмеження, що допоможуть захиститися від зараження.

Загалом з початку карантинних заходів правоохоронці Звягельщини склали 4 адміністративних протоколи за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) КУпАП. Усі правопорушення стосуються торгівельних закладів, діяльність яких підпадає під заборону на час карантину.

Шановні громадяни! Закликаємо вас бути відповідальними та дотримуватись необхідних обмежувальних заходів на час карантину. За можливості залишайтеся вдома. Виконуйте рекомендації медиків. Бережіть себе та своїх близьких!
Погода, Новости, загрузка...